4.9/5.0 i bedømmelse på Facebook

Levering 2-5 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Handelsbetingelser

   

 

Generelle oplysninger

Froggaming
CVR: 36638222
Rødegårdsvej 307 5230 Odense M
support@froggaming.dk

93927700

Garanti

Hos Froggaming har du altid 2 års garanti på stationære computere købt hos os. Garantien gælder fra den dag du modtager computeren.
Garantien fungerer som en udvidet reklamationsret, hvor du ved reklamationsretten har bevisbyrden efter 6 måneder, forskellen her er altså at du ikke har bevisbyrden, hvis computeren går i stykker indenfor garanti-perioden skal du blot indsende den til os.

Garantien dækker IKKE:
- Væskeskader.
- Overlast (Slag o.lign.)
- Overclocking.
- Udskift af komponenter uden konsultation med os, og/eller forkert udskift af komponenter så dele er blevet beskadiget.
- Ukorrekt brug.
- Softwaremæssige problemer.

Ved færdig-overclockede systemer fra Froggaming, gælder der endvidere:

- 2-års garanti.

- BIOS vil være låst på bundkort, hvis BIOS låses op eller nulstilles frafalder al garanti.

- Kode til BIOS kan udleveres mod ønske, dog frafalder en evt. garanti ved udlevering af kode til BIOS

- Software der automatisk går ind og laver "tweaks", overclocking el. lign. som beskadiger komponenter vil ugyldiggøre en evt. garanti.Vi gør opmærksom på, at ved indsendelse af en computer som ikke fungerer af andre årsager som ikke er dækket af garantien, så kræver vi 250,- dkr pr. påbegyndt time, dog minimum 250,- dkr + evt. fragtomkostninger. Vi forbeholder os endvidere retten til at beholde computeren indtil beløbet er betalt.
Vi gør endvidere opmærksom på, at du selv skal betale for fragtomkostninger i forbindelse med en evt. garantisag, og du står selv med ansvaret for at computeren er pakket forsvarligt ind, og at computeren kommer frem i hel tilstand. Froggaming kan ikke stilles til ansvar for at en computer eller andet er blevet beskadiget under fragt til Froggaming.

Alle computere testes endvidere inden afsendelse.

OBS: Der er kun 2 års reklamationsret på bærbare! Og EJ garanti.

 

Betaling

 

Hos www.Froggaming.dk er det muligt at betale ved bankoverførsel eller med betalingskort via Paypal eller ePay, betaling via bankoverførsel og Paypal er forudbetaling, ved ePay trækkes pengene først ved afsendelse af varen.

Info til bankoverførsel fremgår af ordrebekræftelsen, efter overførsel af penge afsendes en faktura på køb.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Hvis du vælger at betale via Paypal vil der blive tillagt et gebyr på 2 kr og 60 øre samt et gebyr på 3,4% af det samlede køb. Derudover vil en Paypal betaling forøge leveringstiden med op til 2 hverdage.

Ved ePay er der et gebyr på 1,45 % af det samlede køb, og beløbet spærres på din konto. Beløbet hæves lige så snart ordren påbegyndes, dvs. når der bestilles dele til denne.
Vær obs på at ved ordrer på over 2000,- dkr benyttes der 3DSecure, dette er for at sikre dig som kunde, og os som virksomhed mod svindel.

Ved skræddersyede computere, er der dog kun forudbetaling, dette gælder OGSÅ for computere med ændringer!

 

 

Levering

 

Der tilbydes levering ved GLS, til Danmark og Sverige.

Leveringstiden er 2-8 hverdage.

Fragt er IKKE inkluderet i prisen. Pakken kan endvidere afhentes på adressen ved forudgående aftale.

 

GLS INFO:

Prisen afhænger af pakkens vægt. Du beregner den ved at lægge målene for pakkens
længste og korteste side sammen. Der er i alt fem priskategorier. Desuden må en pakke
højst veje 20 kg.


Ved GLS - Hastelevering er der garanti på 2 hverdages levering til Pakkeshop. Hvis levering ikke er sket indenfor 2 hverdage, så er du berettiget til, at få dine fragtpriser refunderet.

 

 

 

GLS Sender IKKE til Grønland og Færøerne.

OBS: Visse ting sendes via Bring, og der er gratis fragt med Bring, dette gælder visse stole, borde og kabinetter.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved support@froggaming.dk ved, at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Endvidere hæfter du for alle omkostninger vedrørende returnering af en vare, du får altså ikke din porto el. lign. refunderet.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  1. Dette gælder også ved PC'ere som er købt på hjemmesiden, med mere end 3 ændringer fra standard modellen.
 2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
 3. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
 4. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.      
 5. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 6. Software som installeres til en kunde kan ikke fortrydes.
  Windows 10 der bliver installeret hos os låses til bundkortet, og derved kan bundkort + windows 10 IKKE fortrydes.


Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi;

 1. Du reelt set har taget varen i brug.
 2. Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
 3. Du har håndtereret varen på anden måde, end varen var tilegnet, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

 

Vi gør opmærksom på, at der iflg. lovgivningen ingen returret er på varer speciallavet til kundens specifikationer.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Evt. gebyrer for overførsler, betalinger o.lign vil ikke blive refunderet.
Ved køb af windows 10 som skal installeres vil windows 10 og bundkort hænge sammen, idet windows 10 gemmer nøglen på bundkortet i BIOS på bundkort. Derved kan windows 10 OG bundkortets pris ikke refunderes, og vi gør endvidere opmærksom på, at prisen er på en komplet "pakke" med windows 10 og bundkort, hvorfor bundkortets- og windows 10's pris ikke kan sammenlignes med de priser der står på hjemmesiden.
Windows 10 koster i denne henseende 1.000,- som IKKE refunderes. Bundkortets pris afhænger af det konkrete bundkort, og vil blive vurderet fra gang til gang.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Froggaming
C/o Stefan Bargisen
Rødegårdsvej 307, 1tv

5230 Odense M
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation og/eller garanti-sager gendannes styresystemsdisken muligvis, sørg for at have sikkerhedskopieret!
 

Varen sendes til:

Froggaming

C/o Stefan Bargisen
Rødegårdsvej 307, 1tv
5230 Odense M
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og hvad der forud for fejlen var sket. Du skal endvidere give oplysning om fakturanummer.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Froggaming og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.Froggaming.dk er Stefan Bargisen

Som registreret hos Froggaming, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@froggaming.dk

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Stefan Bargisen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området

 

Salgsbetingelser gældende erhvervsdrivende

Vi gør opmærksom på, at der gælder visse andre betingelser for erhvervsdrivende, og såfremt det ikke står herunder så gælder betingelserne for private også hos erhvervsdrivende:

 1. Der er INGEN returret.
 2. Reklamationsret er afkortet til 12 måneder.
 3. Ingen garanti på varer.
 4. Ingen kredit.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 08/03-17